Organisaties gaan samen Rotterdam promoten

De nieuwe stichting Rotterdam Partners gaat vanaf 1 januari 2014 officieel van start. Economic Development Board Rotterdam, Rotterdam Investment Agency en Rotterdam Marketing bundelen de krachten om nog effectiever en efficiënter te werken aan de versterking van de stedelijke economie en de marketing van de stad. Het College van Burgemeester en Wethouders heeft hierover op 3 december een definitief besluit genomen. 

Met de komst van Rotterdam Partners worden alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen, te weten bewoners, (zakelijke) bezoekers, bedrijven en studenten, vanuit één organisatie bediend.
De nieuwe organisatie gaat geleid worden door Fred van Beuningen. Hij zal per 1 januari 2014 officieel aantreden als directeur en bestuurder van Rotterdam Partners. “Het is een mooie opdracht om samen met alle partners in de stad te laten zien wat Rotterdam aantrekkelijk maakt om te wonen en werken, te studeren of te verblijven. Daarbij bundelen we de sterke punten van Rotterdam als krachtige vestigingsplaats voor economische activiteiten die toekomst hebben en goed aansluiten bij het karakter en de ambities van de stad. Daar gaan we samen de schouders onder zetten met Rotterdam Partners. Het is fijn om weer terug te zijn in Rotterdam en me voor deze dynamische stad in te mogen zetten”, aldus Van Beuningen.
Foto: Niki Tanu wikimedia