Thuiszorg Rotterdam benoemt nieuw directeur

Heleen Post is per 1 november 2013 benoemd als directeur van Thuiszorg Rotterdam. Zij volgt hiermee Ton Lijten op, die anderhalf jaar als directeur leiding heeft gegeven aan Thuiszorg Rotterdam.

Ervaring
Heleen Post heeft uitgebreide ervaring in de thuiszorgsector. Naast haar ervaring met de Zorg aan Huis van Laurens kent Heleen de thuiszorgsector vanuit de periode dat zij voor Amsterdam Thuiszorg werkte. Heleen Post was voorheen directeur bij Laurens in de regio Lansingerland.
‘Thuis in de buurt’
Heleen Post brengt haar ervaring en de affiniteit met de thuiszorgsector mee om de aansturing van Thuiszorg Rotterdam vorm te geven. Ook zal zij zich richten op het verder uitwerken van de buurtgerichte werkwijze genaamd ‘Thuis in de Buurt’ en het opstellen van een ontwikkel- en integratieplan met de Zorg aan Huis van Laurens.
Fusie
Laurens en Thuiszorg Rotterdam zijn op 15 augustus 2013 bestuurlijk gefuseerd. Tot de organisatorische fusie op 1 januari 2015 blijven Laurens en Thuiszorg Rotterdam twee aparte organisaties onder één gezamenlijk bestuur en toezicht.