Gewelddadige overval op  bejaarde vrouw

Woensdag 12 maart werd een 74-jarige vrouw op gewelddadige wijze door twee jongens beroofd van haar spaargeld. Dat gebeurde in haar woning aan de Gouvernestraat in Rotterdam. De politie zoekt getuigen.

De vrouw zette rond 11.00 uur haar vuilnis buiten en voerde de vogeltjes in haar straat. Na enkele minuten ging de vrouw weer terug naar binnen en trof zij de twee nog onbekende jongens aan in haar woning. Toen de vrouw riep dat zij de politie ging bellen, werd zij plotseling door een van de jongens in haar gezicht geslagen en kwam hierdoor ten val. Hierop gingen de jongens er met het spaargeld van de vrouw vandoor.
Getuigenoproep 
De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar meer informatie. Het tweetal droeg bij de beroving donkere kleding, zwarte bivakmutsen en zwarte handschoenen. Heeft u woensdag 12 maart aan het einde van de ochtend iets opvallends gezien in de Gouvernestraat? Of heeft u andere informatie over de verdachten? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie eenheid Rotterdam op 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.