Speed pedelec kopen, nieuw of tweedehands

Foto:

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe, of een tweedehands, elektrische fiets, maar je wilt dat er wat meer pit in zit, en je wilt harder kunnen rijden dan 25 km per uur wat een normale elektrische fiets kan rijden, dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij verkopen zogenaamde Speed pedelecs. Deze elektrische fietsen mogen tot 45 km per uur rijden, en met een beetje meetrappen haal je die snelheid ook. 

Speed pedelecs zijn vooral populair bij dertigers, die grotere afstanden moeten afleggen naar hun werk. Een Speed pedelec is hiervoor de juiste keuze, deze zijn lekker snel, en brengen je met veel gemak van a naar z. Maar je mag er natuurlijk al mee rijden vanaf je 16e

Op onze website, te vinden op www.luxueuzebikes.nl, kun je zowel nieuwe, als tweedehands Speed pedelecs vinden, in diverse prijsklassen. 

Onze tweedehands Speed pedelecs zijn in zeer goede staat, hebben weinig kilometers gelopen, en zijn echt letterlijk zo goed als nieuw! Zij kunnen nog jaren mee, en zorgen voor veel voldoening.

Wij verkopen Speed pedelecs van alleen de beste merken, omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten enkel te voorzien van de hoogste kwaliteit fietsen. 

Wanneer je besluit om een Speed pedelec aan te schaffen, kan dit zeer eenvoudig via onze website. Je kunt betalen met Ideal, via PayPal of met een Creditcard. 

Door onze jarenlange ervaring met allerlei soorten fietsen, kunnen wij je voorzien van een gedegen persoonlijk advies; wij zorgen ervoor dat we de perfecte fiets voor je vinden die helemaal past bij jou stijl en bij jou behoeften. 

Niet alleen willen we je graag als klant verwelkomen, maar we willen ook dat je een tevreden klant bent, die jarenlang kan genieten van zijn aanschaf. Wij verkopen dan ook enkel de beste kwaliteit Speed pedelecs uit het hoogste segment. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen.

Wij staan ook altijd klaar om je van deskundig advies te voorzien. 

Wij zijn een RDW erkend bedrijf, wij dragen dit keurmerk met trots, en hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij zowel “Nationale Fiets Projecten” als het “FiscFree” fietsplan, waardoor je op een voordelige manier de ideale fiets kunt bemachtigen via je werk! 

Regels

Aangezien een Speed pedelec wordt gezien als een bromfiets, zijn er een aantal regels waarmee je rekening moet houden.

  • Een helm is verplicht
  • Je dient een geel bromfietsplaatje te bevestigen op je Speed pedelec.
  • Je mag met de Speed pedelec niet op het fietspad rijden, maar alleen op een fiets/bromfiets pad.
  • Je dient WA-verzekerd te zijn.
  • Je dient een bromfiets rijbewijs te hebben.
  • Het kentekenbewijs dien je bij te hebben,
  • Er dient een linker achteruitkijkspiegel op je Speed pedelec te zijn gemonteerd.
  • En ook rode, witte/gele reflectoren dienen aanwezig te zijn

Luxueuze Bikes Rotterdam review en ervaringen.

Dat mensen tevreden zijn over onze Speed pedelacspedelecs, en ook over onze andere producten blijkt wel uit de reviews van onze klanten. Een aantal van onze Luxueuze Bikes reviews en ervaringen zijn terug te vinden op onze website. Zoals je kunt zien is men lovend over ons, onze manier van werken, en over de fietsen. Wij zijn hier ontzettend trots op! 

Proefrit

Een Speed pedelec is nu eenmaal niet goedkoop, daarom bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Tot slot

We hopen jou snel als klant te mogen begroeten, zodat je kunt genieten van de snelheid en het fietsgenot van een Speed pedelec! Tot snel!