Adverteren op Rotterdam.nieuws.nl: Adverteren doet verkopen!.

Adverteren op de site Rotterdam.nieuws.nl loont!.  www.rotterdam.nieuws.nl biedt u de mogelijkheid om doelgericht en regionaal te adverteren. Als “uw digitale krant” mogen wij inmiddels zeggen dat wij ondanks ons korte bestaan al een groot bereik hebben, en een nog steeds groeiend aantal dagelijkse bezoekers krijgen. www.rotterdam.nieuws.nl mag zich verheugen in vele duizenden unieke bezoekers per maand die op zoek gaan naar het altijd actuele nieuws, de agenda-items, politieberichten, zakennieuws en vele andere Rotterdamse zaken.

Een website die zo dynamisch is dat zo vele bezoekers er met regelmaat terugkeren is voor adverteerders die zich richten op de lokale markt een interessant podium. Zo’n reclameboodschap komt immers binnen bij de gehele doelgroep. www.rotterdam.nieuws.nl kent vele voordelige advertentiemogelijkheden, variërend van banners tot volledige bedrijfspresentaties en van persberichten tot advertorials onder het kopje “uitgelicht”. Een banner is er al vanaf € 59,00 excl. BTW per maand.

Adverteren op de website www.rotterdam.nieuws.nl is daarom interessant. Bovendien kunnen alle adverteerders – tegen redelijke prijzen – gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda.
Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen in te zien.
– No-nonsense prijzen
– geen verborgen kosten
– geen productiekosten banner

Mocht u graag wat meer willen weten over de mogelijkheden die www.rotterdam.nieuws.nl heeft op het gebied van voordelig adverteren met een groot bereik, neem dan contact op of stuur een mail naar [email protected]. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.