Vissend Make-A-Wish Nederland steunen

‘Wensen’ vissen tijdens de officiële openingsdag van Miniport Rotterdam en steun Make-A-Wish Nederland.Op zondag 14 juli a.s. om 14.00 uur wordt op het terrein van kinderboerderij de Kraal de allerstoerste attractie, Miniport Rotterdam, officieel geopend door Make-A-Wish Ambassadeur Roel Pot.

Op deze feestelijke dag kan iedereen tegen 50% korting kennis maken met de aantrekkelijke elektrische miniatuur schepen van miniportworld en tegelijkertijd speciale wensen uit het water vissen.
De kinderen van de openbare basisschool de Kleine Wereld hebben deze bijzondere wensen gemaakt voor de zieke kinderen van Make-A-Wish. Zij kunnen er op deze feestelijke dag helaas niet bij zijn, maar we kunnen op deze manier wel iets voor ze betekenen. Bij elke vaart vist de Kapitein een ‘wens’ uit het water en deze wordt op het grote ‘wensbord’ geplakt. Na afloop zal voor elke wens €2,50 worden gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland.
Tijd, locatie
14 juli a.s. van 10.00 tot 16.30 – openingsceremonie door Roel Pot om 14.00 uur
Langepad 60, 3062 CJ Rotterdam – bij kinderboerderij de Kraal in het Kralingse Bos
 
Over miniportworld
De miniport is een collectie van aantrekkelijke elektrische bootjes die door kinderen zelf of samen met een volwassene kunnen worden bestuurd. De bootjes zijn replica’s van echte schepen, zoals een politie- of brandweerboot, cargo schip etc. waardoor kinderen tussen de 4 en 10 jaar zich echte kapiteins wanen. Miniport Rotterdam is elke woensdagmiddag en weekend geopend van 11.00 tot 16.30 www.miniportworld.com voor reserveringen bel 06-31303911.
Over Make-A-Wish
Make-A-Wish Nederland vervult ieder jaar ruim 500 wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte met als doel ze kracht te geven. Make-A-Wish Nederland is aangesloten bij de Make-A-Wish Foundation International en heeft sinds de oprichting in 1989 al ruim 4000 wensen vervuld. www.makeawishnederland.org
Over De Kleine Wereld
OBS De Kleine Wereld is een Vreedzame School in Kralingen West, die uitblinkt in persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Kinderen leren er behalve taal en rekenen, goed met elkaar om te gaan en voor elkaar op te komen. Het kostte de leerlingen van De Kleine Wereld dan ook geen enkele moeite hun zieke leeftijdsgenoten zoveel goeds toe wensen.  www.dkwereld.nl